Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/56440
Title: Організація і методика обліку, аналізу та аудиту доходів від реалізації послуг підприємства
Authors: Левандовська, Зорина Олександрівна
Keywords: аналіз
аудит
облік
дохід
реалізація
послуги
дипломна робота
Issue Date: 2021
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Левандовська З.О. Організація і методика обліку, аналізу та аудиту доходів від реалізації послуг підприємства.– Дипломна робота на здобуття освітнього ступеня магістра спеціальності «Облік і оподаткування». – Національний авіаційний університет. – Київ, 2021. – 89 с.
Abstract: Транспортні послуги – один із найприбутковіших видів бізнесу. Автомобільний транспорт є одним із найважливіших сфер підприємницької діяльності. У господарському процесі кожне підприємство стикається з необхідністю перевезення матеріалів, сировини, комплектуючих виробів та готової продукції. Автотранспорт є основою операційного процесу. Тому формування та подальший розвиток ринкових відносин у цій галузі обумовлює специфіку надання транспортних послуг. Процес надання послуг є найважливішою стадією кругообігу коштів підприємства. У ході цього процесу підприємство, витрачаючи матеріальні, трудові та фінансові ресурси, формує доходи і собівартість наданих послуг, що, зрештою, за інших рівних умов суттєво впливає на фінансовий результат роботи підприємства – його валовий прибуток чи збиток . Оскільки в ринкових умовах, мета підприємства - це отримання прибутку, то правильно організований облік, аналіз та аудит операцій із формування доходів і собівартості є запорукою забезпечення отримання цього прибутку. Формування доходів є ключовим і водночас найскладнішим елементом формування та розвитку операційно-господарського механізму підприємства. Саме від його ретельного вивчення та успішного практичного застосування залежатиме рентабельність транспортних послуг загалом та окремих видів перевезень, виявлення резервів зниження собівартості послуг, визначення цін на послуги, обчислення національного доходу у масштабах країни.
Description: Робота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од «Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету». Кваліфікаційна робота здобувача освітнього ступеня «Магістр», галузь знань: 07 Управління та адміністрування, спеціальність 071 «Облік і оподаткування», освітньо-професійна програма «Облік і аудит». Керівник проекту: кандидат економічних наук Євтушенко Марина Вікторівна
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/56440
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри фінансів, обліку та оподаткування

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Левандовська З.О._2021.pdfДипломна робота921.29 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.