Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/56438
Title: Організація і методика обліку, аналізу і внутрішнього контролю в непідприємницьких товариствах
Authors: Кеніна, Марина Олександрівна
Keywords: організація
методика
облік
аналіз
контроль
фінансова
дипломна робота
Issue Date: 2021
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Кеніна М.О. Організація і методика обліку, аналізу і внутрішнього контролю в непідприємницьких товариствах. – Дипломна робота на здобуття освітнього ступеня магістра спеціальності «Облік і оподаткування». – Національний авіаційний університет. – Київ, 2021. – 82с.
Abstract: У ринковій економіці існує плюралізм організаційної-правових суб’єктів господарювання. Частина їх працює в державному неринковому секторі, інша – в ринковому, але не здійснюють підприємницької діяльності. Непідприємницька діяльність притаманна бюджетним та небюджетним неприбутковим товариствам, цільовим фондам тощо. Дослідження непідприємницьких товариств набуває особливої актуальності, оскільки непідприємницькі товариства як юридичні особи стали способом втілення певних економічних, політичних та соціальних інтересів держави, громадян та різних соціальних груп. Упродовж останніх років в Україні прийнято значну кількість нормативних актів, які визначають правовий статус окремих видів юридичних осіб.Зазначене потребує удосконалення технологій обліку, аналізу та внутрішнього контролю фінансово-господарської діяльності непідприємницьких товариств, що обумовлює актуальність теми кваліфікаційної магістерської роботи.
Description: Робота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од «Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету». Кваліфікаційна робота здобувача освітнього ступеня «Магістр», галузь знань: 07 Управління та адміністрування, спеціальність 071 «Облік і оподаткування», освітньо-професійна програма «Облік і аудит». Керівник проекту: доктор філософії Несенюк Євген Сергійович
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/56438
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри фінансів, обліку та оподаткування

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Кеніна М.О._2021.pdfДипломна робота839.96 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.