Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/56431
Title: Організація і методика обліку, аналізу і оподаткування доходів від реалізації бухгалтерських послуг
Authors: Волошина, Тетяна Миколаївна
Keywords: організація
методика
облік
аналіз
оподаткування
підприємство
дипломна робота
Issue Date: 2021
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Волошина Т.М. Організація і методика обліку, аналізу і оподаткування доходів від реалізації бухгалтерських послуг. – Дипломна робота на здобуття освітнього ступеня магістра спеціальності «Облік і оподаткування». – Національний авіаційний університет. – Київ, 2021. – 122 с.
Abstract: Перехід України до ринкової економіки призвів до зміни мети функціонування суб’єктів господарювання. Якщо раніше головною метою підприємства було виготовлення продукції, надання послуг, виконання робіт, то нині головною метою кожного підприємства є одержання максимального доходу. Умовою для зростання прибутковості підприємства є збільшення його доходів. За таких умов вивчення організації обліку, аналізу і оподаткування доходів від реалізації послуг підприємства є важливим напрямом дослідження. Основним завданням для функціонування підприємства в ринкових умовах є одержання доходу від реалізації, а це в свою чергу сприяє виробництву. Дохід це основне джерело розвитку підприємства, удосконалення його матеріальнотехнічної бази, забезпечення всіх форм інвестування. Уся діяльність підприємства спрямована на те, щоб досягти певного результату при мінімальних витратах ресурсів. Дохід підприємства свідчить про те, що авансовані на виробничий процес затрати повертаються до господарства з певним приростом, тобто доходом. Вартісні результати роботи перевищують величину авансованої вартості. З’являються додаткові фінансові ресурси, які можна використати на розширення і удосконалення виробничого процесу, на фінансування соціально-культурних потреб, на відрахування в бюджет та на погашення заборгованості. Дохід є таким економічним результатом роботи підприємства, який відкриває йому нові перспективи для розвитку. Таку функціональну роль не виконує ніяка інша складова валової продукції товаровиробника.
Description: Робота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од «Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету». Кваліфікаційна робота здобувача освітнього ступеня «Магістр», галузь знань: 07 Управління та адміністрування, спеціальність 071 «Облік і оподаткування», освітньо-професійна програма «Облік і аудит». Керівник проекту: доктор економічних наук Овсюк Ніна Василівна
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/56431
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри фінансів, обліку та оподаткування

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Волошина Т.М._2021.pdfДипломна робота4.73 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.