Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/56428
Title: Організація і методика обліку, аналізу та внутрішнього контролю амортизації необоротних активів на підприємстві
Authors: Березовська, Олена Олегівна
Keywords: облік
аналіз
організація
методика
необоротні активи
дипломна робота
Issue Date: 2021
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Березовська О.О. Організація і методика обліку, аналізу та внутрішнього контролю амортизації необоротних активів на підприємстві. – Дипломна робота на здобуття освітнього ступеня бакалавра спеціальності «Облік і оподаткування». – Національний авіаційний університет. – Київ, 2021. – 129 с.
Abstract: В умовах ринкової економіки важливого значення для підприємства набуває добре організований бухгалтерський облік, аналіз та внутрішній контроль – гнучкий комплекс господарських дій, що постійно удосконалюються та змінюються. Здійснення операцій, пов’язаних з нарахуванням та обліком амортизації у відповідності з нормативними та внутрішньогосподарськими документами підприємства, що передбачає точність та обґрунтованість заповнення первинних документів, розрахунок амортизації необоротних активів, контроль та аналіз проведених операцій, відображення цих операцій на рахунках обліку та в звітності, дозволяє суттєво підвищити надійність виконаних операцій на вказаній обліковій ділянці та знизити витрати суб’єкта господарювання. Наявність суперечливих поглядів та дискусійних питань з бухгалтерського обліку, аналізу і внутрішнього контролю амортизації необоротних активів, а саме: проблеми гармонізації національних та МСФЗ щодо відображення в обліку амортизаційних відрахувань, вибір оптимального строку корисної експлуатації необоротних активів; визначення ліквідаційної вартості вказаних об’єктів обліку свідчать про актуальність теми обраної для дослідження.
Description: Робота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од «Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету». Кваліфікаційна робота здобувача освітнього ступеня «Магістр», галузь знань: 07 Управління та адміністрування, спеціальність 071 «Облік і оподаткування», освітньо-професійна програма «Облік і аудит». Керівник проекту: доктор економічних наук Овсюк Ніна Василівна
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/56428
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри фінансів, обліку та оподаткування

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Березовська О.О._2021.pdfДипломна робота4.63 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.