Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/56412
Title: Облік і аналіз необоротних активів на підприємстві
Authors: Лесько, Марія Олександрівна
Keywords: основні засоби
ефективність використання
необоротні активи
нематеріальні активи
облік
аналіз
підприємство
дипломна робота
Issue Date: 2022
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Лесько М.О. Облік і аналіз необоротних активів на підприємстві. – Дипломна робота на здобуття освітнього ступеня бакалавра спеціальності «Облік і оподаткування». – Національний авіаційний університет. – Київ, 2022. – 10 с.
Abstract: Виробнича діяльність кожного підприємства залежить від його фінансового становища, яке в свою чергу залежить від управління активами підприємства. Основна мета управління активами –оптимізувати їх структуру й покращити способи використання підприємством.Важливим аспектом успішної підприємницької діяльності є наявністьнеоборотних активів, оскільки вони є основою діяльності підприємства. Наявність на підприємстві необоротних активів суттєво впливає на його фінансовий стан. Водночас їх існування потребує обліку та контролю. Адже, як правило, це дорогі активи, використання яких впливає на загальний результат діяльності підприємства.Необоротні активи є важливою частиною майна підприємства і є дуже специфічним об’єктом обліку та аналізу. Метою організаційного управління та контролю необоротних активів є своєчасне оновлення та підвищення ефективності їх використання. Необхідність оновлення обумовлена гострою конкуренцією на ринку.Крім того, перевіряючі органи часто звертають особливу увагу на операції з необоротними активами. Адже правила податкового обліку не завжди узгоджуються з бухгалтерським обліком, що може призвести до помилок та накладення штрафних санкцій.
Description: Робота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од «Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету». Кваліфікаційна робота здобувача освітнього ступеня «Бакалавр», галузь знань: 07 Управління та адміністрування, спеціальність 071 «Облік і оподаткування», освітньо-професійна програма «Облік і аудит». Керівник проекту: старший викладач Задерака Наталія Миколаївна
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/56412
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри фінансів, обліку та оподаткування

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Лесько М.О._2022.pdfДипломна робота412.96 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.