Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/56402
Title: Облік і аналіз запасів на підприємстві
Authors: Клименчук, Наталія Сергіївна
Keywords: облік
аналіз
аудит
запаси
підприємство
аналітичний
оборотність
дипломна робота
Issue Date: 2022
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Клименчук Н.С. Облік і аналіз запасів на підприємстві. – Дипломна робота на здобуття освітнього ступеня бакалавра спеціальності «Облік і оподаткування». – Національний авіаційний університет. – Київ, 2022. – 10 с.
Abstract: Забезпечення безперервності процесу виробництва готової продукції, надання послуг, а також реалізації товарів та обслуговування індивідуальних і колективних споживачів потребує створення на промисловому і торговельному підприємстві певного обсягу виробничих і товарних запасів. Ринкові зміни в економіці України суттєво вплинули на зовнішнє і внутрішнє середовище підприємств, змінилась цільова орієнтація і методи функціонування СГД. Воєнний стан, падіння ВВП, який супроводжується високим рівнем інфляції, зниженням курсу національної валюти, неплатежами, іншими кризовими явищами, призводять до того, що на складах втрачається значна частина виробничих і товарних запасів через обстріли і пожежі. За цих умов СГД змінюють політику управління виробничими і товарними запасами, шукають нові джерела їх поповнення через зміни у логістичних маршрутах через окупацію частини українських територій, по новому вирішують проблему забезпечення ефективності використання запасів.
Description: Робота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од «Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету». Кваліфікаційна робота здобувача освітнього ступеня «Бакалавр», галузь знань: 07 Управління та адміністрування, спеціальність 071 «Облік і оподаткування», освітньо-професійна програма «Облік і аудит». Керівник проекту: кандидат економічних наук, доцент Роганова Ганна Олександрівна
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/56402
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри фінансів, обліку та оподаткування

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Клименчук Н.С._2022.pdfДипломна робота234.86 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.