Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/56382
Title: Облік і аналіз власного капіталу підприємства
Authors: Гулько, Катерина Юріївна
Keywords: облік
аналіз
методика
організація
дипломна робота
підприємство
Issue Date: 2022
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Гулько К.Ю. Облік і аналіз власного капіталу підприємства. – Дипломна робота на здобуття освітнього ступеня бакалавра спеціальності «Облік і оподаткування». – Національний авіаційний університет. – Київ, 2022. – 10 с.
Abstract: Без капіталу не може обійтись будь-який суб’єкт господарювання, як для мікропідприємства так і для великого підприємства капітал є базою для їх створення та подальшого функціонування. Власний капітал є важливою складовою капіталу та відповідає за фінансову стійкість компанії. Діяльність суб’єкта господарювання розпочинається із вкладу ресурсів засновниками. Коректне ведення бухгалтерського обліку власного капіталу надає аргументовану, достовірну інформацію для прийняття правильних рішень щодо функціонування підприємства. Зміни, що відбуваються із власним капіталом протягом звітного періоду мають бути проаналізовані для розуміння повного фінансового стану підприємства. Аналіз власного капіталу містить у собі накопичення, перетворення, використання даних бухгалтерського обліку та звітності. В умовах сьогодення, під час важкого економічного становища підприємство повинне вміти розраховувати на власні фінансові ресурси. Вагому роль в продовженні функціонування компанії на тлі кризових умов посідає саме наявність власного капіталу, його структура. Тому ведення обліку та здійснення аналізу власного капіталу на підприємствах досягають максимальної актуальності.
Description: Робота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од «Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету». Кваліфікаційна робота здобувача освітнього ступеня «Бакалавр», галузь знань: 07 Управління та адміністрування, спеціальність 071 «Облік і оподаткування», освітньо-професійна програма «Облік і аудит». Керівник проекту: доктор філософії, доцент Несенюк Євген Сергійович
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/56382
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри фінансів, обліку та оподаткування

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Гулько К.Ю._2022.pdfДипломна робота224.39 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.