Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/55891
Title: Програмне забезпечення для реалізації цифрового університету
Authors: Кузьменко, Євгеній Романович
Keywords: дипломна робота
бази даних
сервісні програми
автентифікація
секретний пароль
мережа
Issue Date: Jun-2021
Publisher: Національний авіаційний університет
Abstract: В сучасному світі та в наш час дійсно актуальне питання цифрового універитету. Зараз вся інформація знаходиться в інтернеті і потреба в такому веб-додатку дійсно є. Будь-яка людина - будь-то студент, або ж викладач, повинна мати доступ подивитися свій розклад уроків, не виходячи з дому, що в даному проекті і буде реалізовано. Потреба у цифровому університеті безумовно велика, особливо в наш час, коли всі студенти вчаться вдома та багато вчителів вчуть дистанційно. Коли проходять заннятя онлайн, то будь-який студент повинен мати доступ до розкладу / оцінок, в цілому своєї успішності. Дійсно, у всіх університетах України, принаймні, у провідних, ці сайти, тобто цифрові університеті, є. Без цифрового університету складно уявити будь-який заклад, тому що зараз усе в інтернеті та вся інформація щодо університету повинна бути також в інтернеті. Проект створений для покращення роботи вчителів та студентів, а конкретно – спрощення отримання розкладу предметів, як для студентів, так і для вчителів. Веб-проект реалізовано на мові програмування Java. Може бути використаний у будь-якому університеті світу.
Description: Робота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету" . Керівник проекту: професор, д.т.н. Заріцький О.В.
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/55891
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри комп’ютеризованих систем захисту інформації

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Диплом_Кузьменко .pdfПояснювальна записка1.68 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.