Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/55880
Title: Salsa як один з напрямів танцювальної аеробіки як засіб психоемоційного розвантаження для студентів НТУУ КПІ ім. Ігоря Сікорського
Authors: Чеховська, А.Ю.
Keywords: танцювальна аеробіка
студенти
нервово-емоційна напруга
гіподинамія
сальса
позитивний ефект
Issue Date: 16-Jun-2022
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Чеховська А.Ю. Salsa як один з напрямів танцювальної аеробіки як засіб психоемоційного розвантаження для студентів НТУУ КПІ ім. Ігоря Сікорського / А.Ю. Чеховська // Фізичне виховання в контексті сучасної освіти: Матеріали XVII Міжнародної науково-методичної конференції. За заг. ред. І.І. Вржесневського. - К.: НАУ, 2022. - С. 102 - 105.
Abstract: В наш час проблемою є нервово-емоційна напруга більшості людей та гіподинамія, спричинена обмеженням рухливості у багатьох сферах їхньої діяльності. Нестача рухів та монотонна діяльність часто спостерігається серед студентської молоді та погано позначається на стані здоров’я та можливостях у всіх сферах життя. Медичні дослідження показують, що оздоровча фізична культура служить покращенню психічного стану людини, її кровообігу та захищає організм від серцевих захворювань.
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/55880
Appears in Collections:XVII Міжнародна науково-методична конференція Фізичне виховання у контексті сучасної освіти (2022)



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.