Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/55875
Title: Центри студентського спорту закладів вищої освіти та їх функціонування в умовах законодавчої невизначеності
Authors: Панченко, В.Ф.
Захарчук, І.Р.
Вістяк, І.І.
Keywords: студентський спорт
заклади вищої освіти
законодавча невизначеність
потреби
здоровий спосіб життя
навчальний процес
Issue Date: 16-Jun-2022
Publisher: Національний авіаційний університет, 2022
Citation: Панченко В.Ф. Центри студентського спорту закладів вищої освіти та їх функціонування в умовах законодавчої невизначеності / Панченко В.Ф., Захарчук І.Р., Вістяк І.І. // Фізичне виховання в контексті сучасної освіти: Матеріали XVII Міжнародної науково-методичної конференції. За заг. ред. І.І. Вржесневського. - К.: НАУ, 2022. - С. 73 - 79.
Abstract: Важливість розвитку студентського спорту в масштабах країни полягає у забезпеченні потреби студентів у заняттях фізичною культурою і спортом, популяризації рухової активності, здорового способу життя, а також дозволяє розкрити потенціал талановитої молоді та сформувати потужний пласт спортивного резерву. Спортивна діяльність студентів під час навчання у закладах вищої освіти є основою їх соціального, психічного і фізичного благополуччя, а також ефективним засобом виховання молоді, що забезпечує прогрес розвитку особистості [1].
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/55875
Appears in Collections:XVII Міжнародна науково-методична конференція Фізичне виховання у контексті сучасної освіти (2022)



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.