Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/55854
Title: Аналіз складових ефективності фізичної культури та масового спорту у контексті сучасних трансформацій
Authors: Верес, О.В.
Акіжанов, М.К.
Keywords: продуктивна праця
захист Вітчизни
потреби суспільства
доступність
ефективність управління
раціональне використання
Issue Date: 16-Jun-2022
Publisher: Національний авіаційний університет, 2022
Citation: Верес О.В. Аналіз складових ефективності фізичної культури та масового спорту у контексті сучасних трансформацій / Верес О.В., Акіжанов М.К. // Фізичне виховання в контексті сучасної освіти: Матеріали XVII Міжнародної науково-методичної конференції. За заг. ред. і.І.Вржесневського. - К.: НАУ, 2022. - С. 21-25.
Abstract: Здоровий спосіб життя сучасної молоді – це одна з самих актуальних проблем сьогодення. Кожна країна бажає від свого нового покоління, щоб воно було здоровим, здатним продуктивно працювати, захищати Вітчизну, жити у відповідності до потреб суспільства. Тож заняття фізичною культурою та спортом повинні бути доступними та цікавими кожному. У зв’язку з цим перед фахівцями зазначеної сфери виникає необхідність підвищення ефективності управління структурою фізичної культури та спорту, що означає найбільш раціональне використання існуючих можливостей та необхідних зусиль для вирішення даних задач.
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/55854
Appears in Collections:XVII Міжнародна науково-методична конференція Фізичне виховання у контексті сучасної освіти (2022)



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.