Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/55844
Title: Технологія Deepfake
Authors: Денисенко, Данило Миколайович
Keywords: мультимедійні технології
Deepfake
fake
комплексна система
програма
використання
Issue Date: 29-Jun-2022
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Денисенко Д.М. Технологія Deepfake // Мультимедійні технології в освіті та інших сферах діяльності: науково-практична конференція з міжнародною участю. - 2 листопада 2021 р.– К.: НАУ, 2022 – С.27-29.
Abstract: Однією із новітніх технологій, що в останні роки активно розвивається та впроваджується у життя людей є технологія Deepfake. Наразі до Deepfake сформувалося неоднозначне ставлення, тому необхідні дослідження, як самої сутності цієї технології, її можливостей створення і застосування, так і вивчення можливостей відстеження і протидії її використання в негативних цілях. Таким чином Deepfakе — це сучасна інформаційна технологія, яка з успіхом може використовуватися в різних сферах діяльності. Галузі її застосування з кожним роком будуть лише розширюватись, що в свою чергу зумовлюватиме розробку нових рішень її використання.
Description: 1. П.Пармов Что такое deepfake-видео (Face Swap) и как его сделать [Електронний ресурс] – Режим доступу до ресурсу: https://rb.ru/opinion/deepfake-how/. 2. Д.Міхневич DeepFake (дипфейк) – реалистичная замена лиц на видео при помощи нейронных сетей [Електронний ресурс] – Режим доступу до ресурсу: https://yablyk.com/335033-deepfake-dipfejkrealistichnaya-zamena-lic-na-video-pri-pomoshhi-nejronnyx-setej/. 3. А.Горшков Дипфейки в рекламе и кино: как использовать технологию во благо [Електронний ресурс] – Режим доступу до ресурсу: https://rb.ru/opinion/deepfake-for-good/. 4. Д.Чиж Що таке дипфейки і чому український додаток Reface створює інакший контент [Електронний ресурс] – Режим доступу до ресурсу: https://bazilik.media/shcho-take-dypfejky-i-chomu-ukrainskyjdodatok-reface-stvoriuie-inakshyj-kontent/.
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/55844
Appears in Collections:ХІІ науково-практична конференція з міжнародною участю «Мультимедійні технології в освіті та інших сферах діяльності» 2 листопада 2021 р.

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ММТ Денисенко Д. 2021.pdfТези доповіді235.4 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.