Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/55841
Title: Метод захисту Web-сторiнок Iнтернет магазину
Authors: Власов, Владислав Миколайович
Keywords: дипломна робота
інформаційна безпека
загроза
інформаційно-комунікаційна система
ризик
система аналізу
Issue Date: Jun-2021
Publisher: Національний авіаційний університет
Abstract: В реаліях сучасності третину світового ВВП займають саме інформаційні ресурси. Інформація перетворюється на товар та фактор впливу. В останні роки в Україні та у всьому світі зростає кількість кібератак та кіберзлочинів. Кожна компанія, кожна ланка суспільства володіє конфіденційною інформацією, витоки якої призводять до колосальних збитків та непоправних наслідків. Для протидії кіберзлочинності великого значення набуває розробка методів та систем для захисту інформації. Кожна інформаційна система може бути захищеною, але з розвитком несанкціонованого доступу цей захист стає умовним і потребує удосконалення. Тому, тема дипломної роботи є досить актуальною на сьогодні. Метою дипломної роботи є розробка методу захисту Веб-сторiнок Iнтернет магазину, на основі методів екранування та приведення до цілочисельного типу. Досягнення мети потребує розв’язання таких задач: - аналіз стандартних засобів захисту Web-сторiнок Iнтернет магазину; - дослідження методів захисту Web-сторiнок Iнтернет магазину від атак; - розробка та тестування комбінації методів захисту Веб-сторiнок Iнтернет магазину. Об’єкт дослідження: процес захисту Веб-сторiнок Iнтернет магазину від мережевих атак. Практична цінність на основі методів екранування та приведення до цілочисельного типу було розробленно та протестовано метод захисту інформації від мережевих атак Веб-сторінок, який може використовуватися для захисту інформації в веб-сторінках.
Description: Робота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету" . Керівник проекту: доцент, к.т.н., Гулак Н.К.
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/55841
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри комп’ютеризованих систем захисту інформації

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Власов В.М.pdfпояснювальна записка1 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.