Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/55818
Title: Етапи створення дизайну мобільного застосунку
Authors: Сідельнікова, Дар‘я Сергіївна
Keywords: дизайн
застосунок
UX
UI
інтерфейс
користувач
Issue Date: 29-Jun-2022
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Сідельнікова Д.С. Етапи створення дизайну мобільного застосунку // Мультимедійні технології в освіті та інших сферах діяльності: науково-практична конференція з міжнародною участю. 2 листопада 2021 р.– К.: НАУ, 2022 – С.105-109.
Abstract: Мобільні застосунки створюються не тільки для смартфонів, вони потрібні для «розумних будинків», смарт-автомобілів і багатьох інших пристроїв. Розробка мобільних застосунків включає етапи аналізу вимог до проекту, проектування, реалізації, тестування продукту, впровадження і підтримки. Універсальним підходом для проектування індивідуального мобільного застосунку може слугувати User Experience (UX), досвід користувача, досвід взаємодії і User Interface (UI, інтерфейс, призначений для користувача інтерфейсу. Моделювання UX і UI зазвичай виконуються на етапі проектування. Мета UX/UI моделювання — довести користувача до якоїсь логічної точки в інтерфейсі щоб він досяг своєї мети. Об'єднувати UI дизайн і UX моделювання не варто, хоча вони і схожі, та їх часто виконує одна людина.
Description: 1. Com.score, Smartphone Apps Are Now 50% of All U.S. Digital Media Time Spent [Електронний ресурс] – Режим доступу до ресурсу: https://www.comscore.com/Insights/Blog/Smartphone-Apps-Are-Now- 50-of-All-US-Digital-Media-Time-Spent. 2. Панфілов К. «Кросплатформенні додатки проти нативних: порівняння та вибір підходів», 2015 р. [Електронний ресурс] – Режим доступу до ресурсу: http://wnfx.ru/sozdanie-dizayna-prilozheniy-dlya-iphone-i-ipad. 3. Лебедєв А. «§ 117. Гайдлайни», 2005 р. [Електронний ресурс] – Режим доступу до ресурсу: https://www.artlebedev.ru/kovodstvo/sections/117/. 4. Кім В.Ю. Особливості розробки дизайну інтерфейсу користувача для мобільного застосунку // Нові інформаційні технології в автоматизованих системах. 2015. №18. [Електронний ресурс] – Режим доступу до ресурсу: http://cyberleninka.ru/article/n/osobennosti-razrabotki-dizayna-polzovatelskogo-interfeysa -dlya-mobilnogo-prilozheniya.
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/55818
Appears in Collections:ХІІ науково-практична конференція з міжнародною участю «Мультимедійні технології в освіті та інших сферах діяльності» 2 листопада 2021 р.

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ММТ Сідельнікова Д. 2021.pdfТези доповіді328.23 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.