Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/55793
Назва: Мультимедійні технології в автомобільній сфері
Автори: Чуба, Антон Ігорович
Ключові слова: мультимедійні технології
автомобільна сфера
embedded-система
комплексна система
мультимедіа-компоненти
мультимедійна система
Дата публікації: 29-чер-2022
Видавництво: Національний авіаційний університет
Бібліографічний опис: Чуба А.І. Мультимедійні технології в автомобільній сфері // Мультимедійні технології в освіті та інших сферах діяльності: науково-практична конференція з міжнародною участю. 2 листопада 2021 р.– К.: НАУ, 2022 – С.126-127.
Короткий огляд (реферат): Мультимедійні технології відіграють дуже важливу роль у автомобільній сфері. За допомогою таких технологій можна досягти високого рівня безпеки та комфорту водія. Майже всі автомобільні технології створені на базі embedded-систем, адже автомобільна галузь одна з багатьох, де вони застосовуються. Мультимедійні технології у галузі виробництва автомобілів стають неодмінною складовою і використовуються як на етапі створення автомобілів, так і у процесі їх застосування, забезпечуючи ефективність функціонування та комфорт і безпеку водія, пасажирів і пішоходів.
Опис: 1. IT-технологии в автомобилях: как сложные разработки облегчают жизнь водителя, Владислав Матяш, [Електронний ресурс] – Режим доступу до ресурсу: https://www.autocentre.ua/gadgets/it-tehnologiiv- avtomobilyah-kak-slozhnye-razrabotki-oblegchayut-zhizn-voditelya-1208322.html. 2. Embedded-решения: что это и что нужно знать разработчику, [Електронний ресурс] – Режим доступу до ресурсу: https://senior.ua/articles/embeddedresheniya-chto-eto-i-chto-nuzhno-znat-razrabotchiku. 3. Мультимедійні системи, [Електронний ресурс] – Режим доступу до ресурсу: https://g23.lviv.ua/ua/multymediini-systemy.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/55793
Розташовується у зібраннях:ХІІ науково-практична конференція з міжнародною участю «Мультимедійні технології в освіті та інших сферах діяльності» 2 листопада 2021 р.

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ММТ Чуба А. 2021.pdfТези доповіді231.6 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.