Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/55792
Назва: Розроблення інтелектуальних інформаційних технологій для навчання дорослих
Автори: Дудка, Тетяна Миколаївна
Ключові слова: навчання дорослих
дистанційне навчання
системи дистанційного навчання
системи електронного навчання
відеоурок
вебінар
відеофільм
презентація
онлайн-тест
онлайн-семінар
модель управляння пізнавальною діяльністю
Дата публікації: 29-чер-2022
Видавництво: Національний авіаційний університет
Бібліографічний опис: Дудка Т.М. Розроблення інтелектуальних інформаційних технологій для навчання дорослих // Мультимедійні технології в освіті та інших сферах діяльності: науково-практична конференція з міжнародною участю. 2 листопада 2021 р.– К.: НАУ, 2022 – С.34-40.
Короткий огляд (реферат): Розглянуті та досліджені популярні системи дистанційного навчання. На основі аналізу платформ для дистанційного навчання визначені основні структурні елементи, які забезпечують вивчення та опанування навчального матеріалу дорослими. За допомогою методу аналізу ієрархій досліджено вплив на пізнавальну навчальну діяльність з точки зору інформативності таких структурних елементів передачі навчальної інформації як, презентація, відеоурок, відеофільм (відеоролик), вебінар, та визначено важливість впливу кожного структурного елементу на підсумковий результат пізнавальної діяльності. В результаті дослідження запропоновано модель управляння пізнавальною діяльністю, яку можна вважати моделлю інформаційної технології навчання дорослих з урахуванням ефективного використання структурних елементів.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/55792
Розташовується у зібраннях:ХІІ науково-практична конференція з міжнародною участю «Мультимедійні технології в освіті та інших сферах діяльності» 2 листопада 2021 р.

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ММТ Дудка Т. 2021.pdfТези доповіді319.62 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.