Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/55770
Title: Використання оптичних ілюзій у графічному дизайні
Authors: Гурина, Марина Зореславівна
Keywords: оптичні ілюзії
природні ілюзії
штучні ілюзії
змішані ілюзії
візуальний образ
графічний дизайн
Issue Date: 29-Jun-2022
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Гурина М.З. Використання оптичних ілюзій у графічному дизайні // Мультимедійні технології в освіті та інших сферах діяльності: науково-практична конференція з міжнародною участю. 2 листопада 2021 р.– К.: НАУ, 2022 – С.25-27.
Abstract: Проаналізовано використання оптичних ілюзій графічного матеріалу для складових візуального образу в рекламних постерах, елементах фірмового стилю та інших видах друкованої та електронної видавничої продукції і їх потенційний вплив на споживача. Надана класифікація оптичних ілюзій за походженням. Визначено види оптичних ілюзій, які мають найбільш вагоме значення у графічному дизайні, окреслено можливості їх практичного застосування в різних видах електронних та друкованих видань.
Description: 1. Андрушко Л. М. Оптичні ілюзії у графічному дизайні [Електронний ресурс] / Андрушко Л. М., Дядюх-Богатько Н. // книга. – 2015. – Режим доступу до ресурсу: http://www.irbis-nbuv.gov.ua. 2. Кобець О.В.. Технічний дизайн [Електронний ресурс] / Кобець О.В.. // стаття. – 2017. – Режим доступу до ресурсу: http://web.kpi.kharkov.ua. 3. Ілюзія Мюллера-Лаєра [Електронний ресурс] – Режим доступу до ресурсу: https://www.wikiwand. com/uk/Ілюзія_Мюллера-Лаєра.
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/55770
Appears in Collections:ХІІ науково-практична конференція з міжнародною участю «Мультимедійні технології в освіті та інших сферах діяльності» 2 листопада 2021 р.

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ММТ Гурина М. 2021.pdfТези доповіді359.5 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.