Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/55766
Title: Особливості функціонування сучасних програм розпізнавання тексту
Authors: Вороніна, Єлизавета Сергіївна
Кудрявцева, Катерина Сергіївна
Keywords: програми розпізнавання тексту
OCR-зчитувач
формат
друкований текст
ICR переклад
JPG
PNG
Issue Date: 29-Jun-2022
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Вороніна Є.С., Кудрявцева К.С. Особливості функціонування сучасних програм розпізнавання тексту // Мультимедійні технології в освіті та інших сферах діяльності: науково-практична конференція з міжнародною участю. 2 листопада 2021 р.– К.: НАУ, 2022 – С.15-19.
Abstract: Досліджені програми розпізнавання тексту призначені для переведення друкованого тексту в цифровий формат. Наведений принцип роботи зчитувача оптичного розпізнавання символів, який використовує інтелектуальне розпізнавання текстів, дозволяє ідентифікувати різні мови та стилі рукописних текстів. Розглянуті безкоштовні програми розпізнавання тесту, такі як Aspose OCR, Free Online OCR та Pdf24.org, та проаналізовані їх можливості.
Description: 1. Зробити більше: Що таке оптичне розпізнавання символів (OCR)? – 2021 [Електронний ресурс] – Режим доступу до ресурсу: https://uk.go-travels.com/74733-optical-character-recognition-4158322- 8335115. 2. Перетворити фото в текст онлайн [Електронний ресурс] – Режим доступу до ресурсу: https:// products.aspose.app/ocr/uk/photo-ocr. 3. Online ocr [Електронний ресурс] – Режим доступу до ресурсу: https://www.onlineocr.net/. 4. Конвертувати зображення в PDF [Електронний ресурс] – Режим доступу до ресурсу: https:// tools.pdf24.org/uk/images-to-pdf.
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/55766
Appears in Collections:ХІІ науково-практична конференція з міжнародною участю «Мультимедійні технології в освіті та інших сферах діяльності» 2 листопада 2021 р.

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ММТ Вороніна Є., Кудрявцева К. 2021.pdfТези доповіді296.96 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.