Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/55761
Title: Дидактичний плакат з доповненою реальністю як засіб ефективного навчання
Authors: Барикіна, Анастасія Сергіївна
Keywords: дидактичний плакат
доповнена реальність
віртуальна реальність
інформація
сприйняття
QR-код
дитяче видання
Issue Date: 29-Jun-2022
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Барикіна А.С. Дидактичний плакат з доповненою реальністю як засіб ефективного навчання // Мультимедійні технології в освіті та інших сферах діяльності: науково-практична конференція з міжнародною участю. 2 листопада 2021 р.– К.: НАУ, 2022 – С.5-7.
Abstract: Впровадження доповненої реальності у навчальний процес нині є досить актуальним питанням, оскільки завдяки саме використанню доповненої реальності дитина може ознайомитись з потрібною інформацією у ширшому обсязі, при цьому зробивши процес навчання легшим та цікавішім. Доповнена реальність дозволяє збагачувати світ новітніми технологіями, породжуючи унікальний комбінований інтерактивний досвід та надаючи багато переваг над звичайним паперовим виданням. У тезах розглянуто переваги використання дитячих дидактичних плакатів у навчанні та досліди, які це підтверджують.
Description: 1. Сучасний дидактичний засіб − електронний інтерактивний плакат [Електронний ресурс] − Режим доступу до ресурсу: https://inlnk.ru/gonLP. 2. Використання інтерактивних плакатів у навчанні [Електронний ресурс] − Режим доступу до ресу- рсу: https://dspace.udpu.edu.ua/bitstream/6789/7996/1/ST_UDPU.pdf. 3. Видання з доповненою реальністю [Електронний ресурс] − Режим доступу до ресурсу: https:// inlnk.ru/XO2GK. 4. Дополненная реальность [Електронний ресурс] − Режим доступу до ресурсу: https://inlnk.ru/ZZ2GR.
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/55761
Appears in Collections:ХІІ науково-практична конференція з міжнародною участю «Мультимедійні технології в освіті та інших сферах діяльності» 2 листопада 2021 р.

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ММТ Барикіна А. 2021.pdfТези доповіді271.97 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.