Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/55556
Назва: Суть гастрономічного туризму
Автори: Кмитюк, Оксана Миколаївна
Ключові слова: туризм
гастрономічний туризм
кулінарний туризм
турпродукт
Дата публікації: 9-тра-2022
Видавництво: Національний авіаційний університет
Бібліографічний опис: Кмитюк О.М. Суть гастрономічного туризму // Політ. Сучасні проблеми науки: тези доповідей ХХІІ Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених. – Національний авіаційний університет. – Київ, 2022.– С. 200-202.
Короткий огляд (реферат): Дослідження присвячено осмисленню суті гастрономісного туризму, його дефініцій та наукових основ. «Їжа – одне з небагатьох задоволень, доступних людині все життя" (І.Мечніков). Це висловлювання якнайкраще відзеркалює роль гастрономічної складової в нашому житті, в тому числі і під час подорожей. Гастрономічний туризм – це нове явище, котре розвивається як новий туристичний продукт, обумовлений, зокрема, тим фактом, що, за даними спеціалізованої літератури, більше третини туристичних витрат припадає на їжу
Опис: 1. Офіційний сайт Міжнародної асоціації гастрономічного туризму. URL: https://worldfoodtravel.org/ (Last accessed: 02.05.2022). 2. Вульф Э. Что такое гастрономический туризм / Э. Вульф. URL: https://worldfoodtravel.org/ru/what-is-food-tourism-definition-food-tourism/ (Last accessed: 02.05.2022). 3. Ковешніков В. С. Винний та гастрономічний туризм: важливий потенціал розвитку економіки [Електронний ресурс] / В. С. Ковешніков // НУХТ. – 2019. – Режим доступу до ресурсу: http://www.investplan.com.ua/pdf/4_2017/9.pdf.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/55556
Розташовується у зібраннях:Політ. Туризм. 2022

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Політ 22 Кмитюк О.pdf304.65 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.