Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/55353
Title: Розробка інстаграм-блогу про театральну критику
Authors: Мороз, Тетяна Ігорівна
Keywords: кваліфікаційна робота
дипломна робота
соціальні мережі
інстаграм
театр
блог
Issue Date: Jun-2022
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Мороз Т. І. Розробка інстаграм-блогу про театральну критику. - Кваліфікаційна робота на здобуття ступеня бакалавр спеціальності "Журналістика". - Національний авіаційний університет. - Київ, 2022. - 61с.
Abstract: Інстаграм – соціальна мережа, що становить собою мультимедійний обмін інформацією між читачем та експертом. Завдяки появі блогів, з'явися новий спосіб вільно висловлювати свої думки та перетворюватись на експерта. Блогери формулюють світогляд, підіймають соціальні теми та створюють зручний інформаційний простір. Інстаграм – гарантований крок до того, що блог про театральну критику побачить найбільша можлива кількість читачів. Мета блогу «Театральне життя-21» – створити пізнавально-розважальний контент для знайомства глядача з театральним мистецтвом та залаштунковим життям акторів, з елементами історичних фактів та авторського поширення театральної критики.
Description: Робота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету". Керівник кваліфікаційної роботи канд. філ. наук, доцент кафедри журналістики Букіна Наталія Валеріївна
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/55353
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри журналістики

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Диплом Мороз Т..pdf1.28 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.