Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/55313
Title: Створення інстаграм-блогу «Інтерв'юер»
Authors: Липова, Карина Вячеславівна
Keywords: кваліфікаційна робота
дипломна робота
соціальні мережі
інстаграм
інтерв'ю-блог
інтерв'юер
Issue Date: Jun-2022
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Липова К. В. Створення інстаграм-блогу «Інтерв'юер». - Кваліфікаційна робота на здобуття ступеня бакалавр спеціальності "Журналістика". - Національний авіаційний університет. - Київ, 2022. - 50с.
Abstract: Жанр інтерв’ю сьогодні є одним із найдинамічніших і популярних як серед аудиторії, так і серед самих журналістів. Він використовується ЗМІ, коли для ширшого розкриття предмета дослідження потрібні коментарі експертів чи просто очевидців події. Блог «Інтерв'юер» – це пізнавальний та інформаційний блог. Тут можна дізнатися про професії людей, чим вони живуть та що їх надихає. Мета інтерв'ю-блогу «Інтерв'юер» – нести у маси пізнавальну інформацію про різні види професій, аби бути більш обізнаними; висвітлювати цікаві факти зі сфери інтерв'ю; подавати інформацію про правила проведення інтерв'ю.
Description: Робота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету". Керівник кваліфікаційної роботи канд. пед. наук, доцент кафедри журналістики Остапчук Світлана Сергіївна
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/55313
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри журналістики

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Дипломна робота. Липова.pdf458.18 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.