Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/55184
Название: Agro-industrial complex in the system of ensuring food and economic security of the country
Другие названия: Агропромисловий комплекс у системі забезпечення продовольчої та економічної безпеки країни
Авторы: Alnadzhar, Alaa
Альнаджар, Алаа Алі Хасан
Ключевые слова: agriculture
сільське господарство
agro-industrial complex
агропромисловий комплекс
food security
продовольча безпека
economic security
економічна безпека
development
розвиток
Дата публикации: 24-мая-2022
Издательство: National Aviation University
Библиографическое описание: Alnadzhar A. Agro-industrial complex in the system of ensuring food and economic security of the country // Polit. Challenges of science today: abstracts of the XXII International scientific-practical conference of applicants for higher education and young scientists. – National Aviation University. – Kyiv, 2022. – P. 2-3.
Краткий осмотр (реферат): "Food security" is a term officially accepted in world practice used to characterize the state of the food market in a country as a whole, or in a group of integrated countries. It is provided with appropriate resources, potential, guarantees and determines the ability of the state, regardless of external and internal conditions and threats, to meet the needs of the population in food products in quantity, quality and assortment sufficient for their healthy physical and social developmen.
Продовольча безпека — офіційно прийнятий у світовій практиці термін, що використовується для характеристики стану продовольчого ринку в країні в цілому чи в групі інтегрованих країн. Він забезпечений відповідними ресурсами, потенціалом, гарантіями та визначає здатність держава, незалежно від зовнішніх і внутрішніх умов і загроз, забезпечувати потреби населення в харчових продуктах у кількості, якості та асортименті, достатніх для їх здорового фізичного та соціального розвитку.
Описание: 1. Урба С. І. Теоретико-методичні засади оцінки продовольчої безпеки держави. Науковий вісник Херсонського державного університету. 2017. Вип. 25. Ч. 1. С. 106–111. 2. The Food and Agriculture Organization (FAO). URL: https://www.fao.org/home/en/ 3. Полоус О.В., Бурдейна К.Г. Міжнародні та вітчизняні методики оцінки рівня економічної безпеки України. Проблеми системного підходу в економіці. Збірник наукових праць. К.: НАУ, 2017. Вип. 6 (62), Ч. 1. С. 50-56. 4. Україна увійшла до Комітету продовольчої безпеки ООН. URL: https://agropolit.com/news/19610-ukrayina-uviyshla-do-komitetu-prodovolchoyi-bezpeki-oon
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/55184
Располагается в коллекциях:Політ. Актуальні проблеми управління економікою в умовах цифрової трансформації. 2022

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
2-3 Alnadzhar A.pdfТези доповіді140.64 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.