Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/55171
Title: Розвиток мультимедійних технологій в умовах навчання
Authors: Станіщук, Катерина Андріївна
Keywords: мультимедіа-технології
гіпермедіа
розвиток
фотоматеріали
відео
телекомунікація
Issue Date: 25-May-2022
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Станіщук К. А. Розвиток мультимедійних технологій в умовах навчання // Політ. Сучасні проблеми науки: тези доповідей ХХІІ Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених. – Національний авіаційний університет. – Київ, 2022. – С. 267.
Abstract: Сьогодні мультимедіа-технології - один із перспективних напрямів у інформатизації навчального процесу. Мультимедіа та гіпермедіа-технології інтегрують у собі потужні розподілені освітні ресурси, що здатні забезпечити середовище для формування та розвитку ключових компетентностей, до яких відносяться в першу чергу інформаційна й комунікативна. Мультимедіа та телекомунікаційні технології відкривають принципово нові методичні підходи до організації педагогічного процесу в системі загальної освіти. Не менш важливим є й те, що інтерактивні технології на основі мультимедіа дозволять розв’язати проблему "провінціалізму" сільської школи як на базі Інтернет-комунікацій.
Description: 1. Мирошниченко, В.О. Використання сучасних інформаційних технологій: формування мультимедійної компетентності : навч. посіб. — За ред. Баханова К.О. — К.: Центр учбової літератури, 2015. — 296 с.
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/55171
Appears in Collections:Політ. Мультимедійні технології та системи. 2022

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Політ 22 ММТіС Станіщук К..pdfТези доповіді331.98 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.