Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/55157
Title: Як шрифти впливають на людський розум
Authors: Дудківська, Тетяна Юріївна
Пруднікова, Катерина Олександрівна
Keywords: шрифт
гарнітури шрифтів
людський розум
розмір шрифтів
сайт
Issue Date: 25-May-2022
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Дудківська Т.Ю., Пруднікова К.О. Як шрифти впливають на людський розум // Політ. Сучасні про-блеми науки: тези доповідей ХХІІ Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених. – Національний авіаційний університет. – Київ, 2022. – С. 243-244.
Abstract: У вузькому розумінні друку шрифт – це група набраних літер, що використовується для набору тексту. В даних тезах описується причина для створення порівняльного сайту з детальним описом шрифтів та їх психологічним впливом на людський розум слугує велика кількість різних гарнітур, які впливають на психологічний стан людини по різному. За для цього необхідно провести соціальне опитування з різними варіантами шрифтів і дізнатися, що вони відчуваються дивлячись на ту чи іншу гарнітуру. В результаті після опитування, можна буде чітко охарактеризувати кожен шрифт і як він впливає на людський розум.
Description: 1. Значення слова шрифт. Види шрифтів та їх класифікація [Електронний ресурс] − Режим доступу: https://goaravetisyan.ru/uk/znachenie-slova-shrift-vidy-shriftov-i-ihklassifikaciya- ispolzovanie-raznyh/ 2. Посібник з 10 якостей шрифтів та їх застосування в дизайні Електронний ресурс] – Режим доступу:https://infogra.ru/typography/rukovodstvo-po-10- kachestvam-shriftov-i-ih-primeneniyu-v-dizajne
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/55157
Appears in Collections:Політ. Мультимедійні технології та системи. 2022

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Політ 22 ММТіС Дудківська Т., Пруднікова К..pdfТези доповіді336.71 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.