Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/55148
Title: Використання методу Layering для розробки звукового супроводу мультимедійного контенту
Authors: Гніденко, Сергій Олександрович
Keywords: layering
саунд-дизайн
цифровий звук
музичний ефект
мультимедіа
аудіокомпозиція
Issue Date: 25-May-2022
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Гніденко С.О. Використання методу layering для розробки звукового супроводу мультиме-дійного контенту // Політ. Сучасні проблеми науки: тези доповідей ХХІІ Міжнародної нау-ково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених. – Національний авіаційний університет. – Київ, 2022. - С. 239-241.
Abstract: Питання розробки якісного звукового супроводу завжди було одним з найбільш нагальних під час проєктування аудіо-візуального контенту. Стрімкий розвиток технологій у сфері саунд-дизайну спричинив собою утворення широкого спектру різноманітних технік, пов’язаних зі створенням (синтезом) звуків, їх обробкою та поєднанням (зведенням) в єдину композицію. Метод layering стосується усіх зазначених аспектів роботи з аудіо та має велике значення у сучасній технології розробки звукового супроводу для мультимедійного контенту.
Description: 1. Аудіо шарування та мистецтво звукового дизайну. URL: https://whisperroom.com/tips/audio-layering-and-the-art-of-sound-design/ 2. Що таке леєринг, як і де застосовується. URL: http://mlife.com.ua/chto-takoe-leering-kak-i-gde-primenyaetsya/
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/55148
Appears in Collections:Політ. Мультимедійні технології та системи. 2022

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Політ 22 ММТіС Гніденко С..pdfТези доповіді348.6 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.