Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/55124
Название: Проблематика газопилових викидів на хлібопекарському підприємстві
Авторы: Старушик, Микола
Ключевые слова: хлібозавод
хлібопекарські вироби
газопилові викиди
відходи
Дата публикации: 2022
Издательство: Національний авіаційний університет
Библиографическое описание: Старушик М. Проблематика газопилових викидів на хлібопекарському підприємстві // Політ. Сучасні проблеми науки : тези доповідей ХХІІ Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених. – Національний авіаційний університет. – Київ, 2022. - С. 139-140.
Краткий осмотр (реферат): Галузь з виробництва хліба та хлібобулочних виробів України відіграє визначну соціальну і стратегічну роль в житті суспільства, задовольняючи потреби населення переважно в харчовому продукті. Протягом останнього десятиліття стан хлібопекарської галузі характеризується збільшенням обсягів виробництва хліба та хлібобулочних виробів. Головною сировиною на хлібопекарському підприємстві є борошно. Борошно зберігається в спеціальних бункерах і в міру потреби подається на виробництво. Борошняний пил є вибухонебезпечним та негативно впливає на організм, самопочуття працівників при систематичному перебуванні їх в запиленому середовищі. Таким чином, забруднення атмосферного повітря та виробничих приміщень є однією з головних та актуальних екологічних проблем на підприємстві, яка потребує негайного вирішення.
Описание: 1. Запольський, А. К. Екологізація харчових виробництв / А. К. Запольський, А. І. Українець. - К. : Вища пік., 2005. - 423 с. 2. Ратушняк Г. С. Технічні засоби очищення газових викидів / Г.С. Ратушняк, О.Г. Лялюк. - Вінниця. : ВНТУ, 2017. - 158 с.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/55124
Располагается в коллекциях:Політ. Екологічна безпека та технології. 2022

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Старушик Микола.pdfТези доповіді475.47 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.