Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/55086
Title: Телеметрична система для забезпечення безпеки гірськолижників
Authors: Концеба, Вадим
Keywords: телеметрична система
портативна частина
стаціонарна частина
біометричні дані
Issue Date: 2022
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Концеба В. Телеметрична система для забезпечення безпеки гірськолижників // Політ. Сучасні проблеми науки : тези доповідей ХХІІ Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених. – Національний авіаційний університет. – Київ, 2022. - С. 88-89.
Abstract: Серед основних джерел небезпеки для людини у горах є переохолодження та неможливість подати сигнал про допомогу у випадках травмування. Перша полягає у тому що під час рівномірного охолодження людина не помічає зниження температури власного тіла. Друга зумовлена неможливістю подати сигнал про допомогу у випадках надзвичайної ситуації якщо, наприклад, спортсмен травмувався чи загубив засоби зв'язку. Особливо важливо це у випадку раптового сходження лавин, коли людина внаслідок удару може втратити свідомість. Досліджені фактори, що становлять загрозу для життя або здоров'я спортсменів під час знаходження у горах та на основі зібраної інформації створити функціональну вимірювальну систему для попередження власника про небезпеку та сигналізування до пункту порятунку в разі необхідності.
Description: 1. Digital Instrument Course. By M.H. van Erk and H.G. Onstee. Digital Voltmeters and Multimeters. – Philips. – 60p. 2. Analog Devices 1999 CD-ROM. Catalog software and database [Електронний ресурс]: 90 Min/700 МВ. -1 електрон., опт. диск (CD-ROM); 12см.-Систем вимоги: Pentium;32Mb RAM; Windows 95,98,2000, XP,MS Word 97-2000.
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/55086
Appears in Collections:Політ. Біомедична інженерія. 2022

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Концеба Вадим.pdfТези доповіді482.88 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.