Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/55084
Title: Система підтримки ультразвукової діагностики стану підшлункової залози
Authors: Клокун, Ольга
Keywords: ультразвукові хвилі
п’єзоелектричний ефект
ультразвукова діагностика
Issue Date: 2022
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Клокун О. Система підтримки ультразвукової діагностики стану підшлункової залози // Політ. Сучасні проблеми науки : тези доповідей ХХІІ Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених. – Національний авіаційний університет. – Київ, 2022. - С. 86-87.
Abstract: На сьогодні сучасну, якісну та головне інформативну діагностику не явити без ультразвукової діагностики. Статистика МОЗ за 2020 рік показує, що 21 777 859 досліджень відбулися усього лише за один рік. І це показник ефективності ультразвукової діагностики, адже ультразвук безпечний та не шкідливий не лише для лікаря але й для пацієнта будь-якого віку.
Description: 1. Статистика МОЗ за 2020 рік.URL: http://ultrasound.net.ua/partneri/ministerstvo-okhoroni-zdorovja/statistika-moz- uzd-za-2020-rik/ 2. Основи ультразвукового дослідження серця та внутрішніх органів: навч.- метод. посіб. до практичних занять з функціональної діагностики для студентів 5 курсу медичних факультетів. В 3-х ч. Ч. 2 / В. А. Візір, О. В. Деміденко, І. Б. Приходько. – Запоріжжя, ЗДМУ, 2019. – 116 с. 3. Ультразвукове дослідження гепатопанкреатобіліарної системи : навчальний посібник для студентів / Н. В. Туманська, Т. М. Кічангіна, С. О. Мягков, О. Г.Нордіо. – Запоріжжя : [ЗДМУ], 2019. – 79 с. 4. Фізичні принципи узд діагностики. URL: https://imedic.kiev.ua/uk/statyi/uzi/1518-fizychni-pryntsypy-uzd-diahnostyky
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/55084
Appears in Collections:Політ. Біомедична інженерія. 2022

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Клокун Ольга.pdfТези доповіді510.21 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.