Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/55072
Title: Оцінка ризиків третьої сторони під час авіаційних подій
Authors: Приходько, Іван
Keywords: авіаційна подія
ризик третьої сторони
аеропорт
цивільний захист
Issue Date: 2022
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Приходько І. Оцінка ризиків третьої сторони під час авіаційних подій // Політ. Сучасні проблеми науки : тези доповідей ХХІІ Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених. – Національний авіаційний університет. – Київ, 2022. - С. 69-70.
Abstract: Під авіаційних подій (АП) як в умовах мирного часу, так і в умовах активних бойових дій на додаткові ризики наражаються не лише безпосередні учасники перевезень, але і третя сторона, яка безпосередньої участі в авіаційній події не бере, але може постраждати внаслідок такої події. Тому необхідним є запобігання впливу таких подій на третіх осіб. Згідно з статистичними даними відкритих джерел найчастіше АП спостерігаються на фінальних етапах злітно-посадкового циклу: зльоті та перед заходженням на посадку. Таким чином, найбільші ризики очікуються для місцевого населення, що мешкає на околицях аеропортів, аеродромів та злітно-посадкових майданчиків.
Description: 1. Документація по проекту The Aviation Herald URL: www.avherald.com (Last accessed: 24.04.2022). 2. Руководство по проектированию аэропортов. Ч.2: Использование земельных участков и контроль над окружающей средой. - Монреаль: ИКАО Doc 9184-AN/902/3, изд. 3, 2004. - 35с. 3. Правила встановлення зон громадської безпеки аеропорту. Державіаслужба України. Національний авіаційний університет, 2006р. (проект). – 15 c.
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/55072
Appears in Collections:Політ. Безпека транспортної інфраструктури. 2022

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Приходько Іван.pdfТези доповіді592.03 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.