Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/54975
Название: Оцінка рівня екологічної безпеки у м.Києві в умовах пандемічних загроз
Авторы: Коновалова, Анна Олександрівна
Ключевые слова: дипломна робота
екологічна безпека
пандемія
урбанізоване середовище
екологічне управління
Дата публикации: дек-2021
Издательство: Національний авіаційний університет
Краткий осмотр (реферат): В димпломній роботі розглянуто рівень екологічної безпеки в м. Київ під час пандемічних загроз. Проаналізовано економічні, соціальні та екологічні наслідки пандемії для розвитку міст. Найбільш актуальні зараз мультидисциплінарні дослідження у напрямку удосконалення побудованого середовища для захисту людей в умовах пандемічних загроз. Метою роботи є оцінити рівень екологічної безпеки у місті Київ в умовах пандемічних загроз. Методи дослідження базуються на системному аналізі та загальних принципах, таких як об’єктивність, причинність та актуалізм. Статистична обробка кількісних даних та математичне моделювання здійснено з використанням дисперсійного, регресійного та факторного аналізу . Для розрахунків та побудови графіків, гістограм і діаграм застосовано програмне забезпечення Excel. Обґрунтованість та достовірність наукових положень, висновків та рекомендацій забезпечується використанням сучасних методів математичного моделювання та репрезентативністю експериментальних матеріалів, а також застосуванням прогресивних аналітичних підходів, представлених в українських та міжнародних наукових дослідженнях. Формалізовано метод розрахунку показників екологічної безпеки районів м. Києва: Дарницький (20,984), Голосіївський (20,646), Дніпровський (19,417), Шевченківський (16,649), Деснянський (16,275), Солом'янський (14,743), Оболонський (12,560), Святошинський (11,916), Подільський (5,420), Печерський (1,758). Поширення пандемічних загроз за районами м. Києва носить виражений територіальний характер.
Описание: Робота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету" . Керівник проекту: к.техн.н., доц. Козлова А.О.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/54975
Располагается в коллекциях:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри екології

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
диплом 2021_остання_версія_2412.pdfДипломна_робота4.22 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.