Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/54939
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorРазумова, Катерина Миколаївна-
dc.contributor.authorRazumova, Catherine Nikolaevna-
dc.date.accessioned2022-06-07T06:58:16Z-
dc.date.available2022-06-07T06:58:16Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.urihttps://er.nau.edu.ua/handle/NAU/54939-
dc.description.abstractДана дисципліна є складовою теоретичною основою знань та вмінь для вивчення технологічних дисциплін підготовки фахівців в області транспортних технологій. Мета викладання навчальної дисципліни полягає у забезпеченні формування системи наукових знань та практичних навичок у фахівців з організації бортового харчування.uk_UA
dc.description.abstractДанная дисциплина является составной теоретической основой знаний и навыков для изучения технологических дисциплин подготовки специалистов в области транспортных технологий. Цель преподавания учебной дисциплины состоит в обеспечении формирования системы научных знаний и практических навыков у специалистов по организации бортового питания.uk_UA
dc.description.abstractThis discipline is an integral part of the theoretical basis of knowledge and skills for the study of technological disciplines for training in the field of transport technology. The purpose of teaching the discipline is to ensure the formation of a system of scientific knowledge and practical skills of specialists in the organization of onboard food.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherНаціональний авіаційний університетuk_UA
dc.relation.ispartofseriesРП;19.02 – 01–2021-
dc.subjectтранспортuk_UA
dc.subjectавіаціяuk_UA
dc.subjectлітакuk_UA
dc.subjectхарчуванняuk_UA
dc.subjecttransportuk_UA
dc.subjectaviationuk_UA
dc.subjectplaneuk_UA
dc.subjectfooduk_UA
dc.titleНавчально-методичний комплекс з дисципліни "Організація бортового харчування"uk_UA
dc.title.alternativeУчебно-методический комплекс по дисциплине "Организация бортового питания"uk_UA
dc.title.alternativeEducational and methodical complex on the discipline "Organization of onboard food"uk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Навчально-методичні комплекси кафедри організації авіаційних робіт та послуг

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Організація бортового харчування.pdfробоча програма857.41 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.