Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/54844
Title: Особливості проєктування малоповерхових житлових будинків на територіях, наближених до аеропортів
Authors: Ворощук, Владлєна Віталіївна
Keywords: аеропорт
малоповерхові житлові будинки
житло
Issue Date: 5-Apr-2022
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Ворощук В. Особливості проєктування малоповерхових житлових будинків на територіях, наближених до аеропортів // Політ. Сучасні проблеми науки: тези доповідей ХХІІ Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої̈ освіти і молодих учених. - Національний авіаційний університет. - Київ, 2022. - С. 8-9.
Abstract: Зі стрімким збільшенням потреби у будівництві та відновленні житла, що пов’язано із сучасною ситуацією в нашій країні, виникає необхідність забезпечення населення місцем проживання. В зв’язку з цим, доводиться вести будівництво на нових територіях, навіть у зонах, наближених до аеропортів. Дане питання вже давно було об’єктом дослідження багатьох фахівців-теоретиків, зокрема у працях Н.Ю. Авдєєвої, М.С. Авдєєвої, Г.М. Агєєвої, О.І. Запорожця, О.В. Семикіної і зараз воно стрімко набирає актуальності [1].
Description: 1. Авдєєва Н.Ю. Особливості формування житлових будинків у комплексі з об’єктами громадського обслуговування на територіях, наближених до аеропортів / Н.Ю. Авдєєва // Сучасні проблеми архітектури та містобудування: наук. техн. збірник / відпов. ред. Дьомін М.М.– К.: КНУБА, 2009. – Вип. 22. - С.169-174.
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/54844
Appears in Collections:Політ. Дизайн архітектурного середовища та просторове планування 2022

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Ворощук_В - Владлєна Віталіївна Ворощук.pdf310.57 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.