Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/54782
Title: Гідротехнічний бетон та перспективи його розвитку
Authors: Петраш, А.
Keywords: гідротехнічний бетон
порт
морське будівництво
Issue Date: 5-Apr-2022
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Петраш А. Гідротехнічний бетон та перспективи його розвитку //Політ. Сучасні проблеми науки: тези доповідей ХХІІ Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої̈ освіти і молодих учених. - Національний авіаційний університет. - Київ, 2022. - С.81-82.
Abstract: В Одесі особлива увага приділяється морському транспорту та морському будівництву. Транспортне будівництво передбачає будівництво причалів, судноремонтних заводів, портів та морвокзалів. Для задоволення зростаючих спеціалізованих потреб морської торгової діяльності, суднобудування та морських споруд зростають масштаби та рівень складності проектування і будівництва тому, слід вдосконалювати навички використання гідротехнічного бетону. Цей бетон забезпечує тривалу і якісну працездатність конструкцій та їх складових, що перебувають в постійному контакті з морською водою.
Description: 1.Дворкін Л.Й., Мішутін А.В. Гідротехнічні та дорожні бетони 2021. 214с.; 2.Ісакіна М.М. Морський енциклопедичний довідник 1987. с. 134-136; 3.Шмиг Р.А., Боярчук В.М., Добрянський І.М., Барабаш В.М. Термінологічний словник-довідник з будівництва та архітектури 2010. с.161. 4. Москвин В.М. Коррозия бетона и железобетона, методы их защиты. 1980. 536с.
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/54782
Appears in Collections:Політ. Міське, промислове, цивільне та транспортне будівництво 2022

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Петраш-Тези секція №2 КТБРА-13-14.pdfтези439.87 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.