Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/54631
Назва: Аналіз валового нагромадження капіталу в харчовій промисловості України
Автори: Філатова, Олена Михайлівна
Ключові слова: поточна інвестиційна активність
продовольча забезпеченість
харчова промисловість
Дата публікації: 17-гру-2021
Видавництво: Національний авіаційний університет
Бібліографічний опис: Філатова О. М. Аналіз валового нагромадження капіталу в харчовій промисловості України // Матеріали ХІІ Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції «Фінанси: теорія і практика». – К.: Національний авіаційний університет, 2021. – С.343-344.
Короткий огляд (реферат): На основі аналізу валового нагромадження в харчовій промисловості з’ясовано, що підприємства харчової промисловості суттєво відстають від середнього по економіці рівня за інвестиційною активністю та не мають резервів зростання випуску продукції на довгостроковій перспективі через обмеженість виробничих потужностей.
Опис: 1. Державна служба статистики України. Таблиця «витрати-випуск» (в цінах споживачів) [Електронний ресурс]. – Режим доступу: http://ukrstat.gov.ua/operativ/operativ2006/vvp/vitr_vip/vitr_u/arh_vitr_u.h
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/54631
Розташовується у зібраннях:Тези конференцій кафедри фінансів, обліку та оподаткування

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
343 Філатова.pdfТези604.74 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.