Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/54580
Назва: Управління конкурентоспроможністю банків у сфері цифровізації та FinTech
Автори: Ачкасова, Світлана Анатоліївна
Алфімова, Анжеліка Сергіївна
Ключові слова: цифровізація
FinTech
банківське обслуговування
цифрова конкурентоспроможність
управління конкурентоспроможністю
Дата публікації: 17-гру-2021
Видавництво: Національний авіаційний університет
Бібліографічний опис: Ачкасова С. А., Алфімова А. С. Управління конкурентоспроможністю банків у сфері цифровізації та FinTech // Матеріали ХІІ Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції «Фінанси: теорія і практика». – К.: Національний авіаційний університет, 2021. – С.74-76.
Короткий огляд (реферат): Зараз у світі спостерігається тенденція до все більш широкого використання сучасних інформаційних технологій в усіх сферах суспільної діяльності. Активно вони розвиваються й у фінансовій системі, зокрема, у банківському секторі, де систематичне впровадження нових продуктів є запорукою успішної реалізації бізнес-моделей та ефективного завоювання й утримання відповідних сегментів фінансового ринку. Сьогодні спостерігається високий рівень конкуренції між банками, що зумовлює значну їх зацікавленість у розробці та впровадженні ефективного механізму управління конкурентоспроможністю у сфері цифровізації та FinTech, що сприяло б як підвищенню продуктивності роботи самих банків, так і забезпечувало б зростання якості надання фінансових послуг та обслуговування клієнтів.
Опис: 1. Офіційний сайт Національного банку України. URL: https://bank.gov.ua/. 2. Безпалий Р. В. Фінтех-інновації: передумови становлення та сучасні тенденції. Інвестиції: практика та досвід. 2021. № 2. С. 44–49. 3. Пасічник І. В., В’язовий С. М. Розвиток FinTech-індустрії в Україні та її ризики для банківської діяльності. Східна Європа: економіка, бізнес та управління. 2019. № 4. С. 480–484. 4. Офіційний сайт АТ КБ «ПриватБанк». URL: https://privatbank.ua/. 5. Офіційний сайт АТ «Райффайзен Банк Аваль» URL: https://www.aval.ua/. 6. Крухмаль О. В., Барановська О. А. Конкурентоспроможність банку та банківського продукту: фактори впливу та оцінка. Ефективна економіка. 2014. № 5. С. 45–55.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/54580
Розташовується у зібраннях:Тези конференцій кафедри фінансів, обліку та оподаткування

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
74_Ачкасова Алфімова.pdfТези613.28 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.