Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/54567
Title: Розробка спеціалізованого журналу «Дипломатія без кордонів»
Authors: Харчук, Світлана Леонідівна
Keywords: кваліфікаційна робота
дипломна робота
періодична преса
публічна дипломатія
зарубіжні видання
журнал
Issue Date: 2022
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Харчук С. Л. Розробка спеціалізованого журналу «Дипломатія без кордонів». - Кваліфікаційна робота на здобуття ступеня бакалавр спеціальності "Журналістика". - Національний авіаційний університет. - Київ, 2022. - 48 с.
Abstract: Засоби масової інформації, зокрема журнали, відіграють дуже важливу роль у формуванні позитивного іміджу країни та слугують додатковим каналом комунікації для офіційних представників держави. Редакційна політика журналу «Дипломатія без кордонів» має бути спрямована насамперед на просвітництво й популяризацію України, як надійного і стабільного партнера. Видання «Дипломатія без кордонів» має стати «відчиненим вікном» до нашої країни для дипломатів та іноземних громадян, яке допоможе скласти уявлення про історію, культуру народів та етносів, які проживають на території України, а також допоможе нашим громадянам краще пізнати історію та культуру народів світу.
Description: Робота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету". Керівник кваліфікаційної роботи канд. філол. наук, доцент кафедри журналістики Назаренко Галина Іванівна
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/54567
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри журналістики

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ДИПЛОМ ХАРЧУК СВІТЛАНИ.pdf1.1 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.