Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/54456
Назва: Програмний комплекс створення online-меню для закладів громадського харчування.
Автори: Молодоженя, Діана Сергіївна
Ключові слова: дипломна робота
QR-код
online меню
вебсервіс
вебсторінка
меню
система керування базами даних
реляційна база даних
Дата публікації: 31-гру-2021
Видавництво: Національний авіаційний університет
Короткий огляд (реферат): Вже давно різноманітні пристрої стали постійними супутниками життя кожної людини. Поступово усі галузі впроваджують використання нових технологій, що значно пришвидшують та полегшують виконання певних процесів. До прикладу, на зміну довжелезним чергам в магазинах приходять онлайн замовлення з кур’єрською доставкою чи можливість оплати комунальних платежів за допомогою мережі Інтернет, онлайн запис до лікаря на визначений час, відкриття банківських рахунків без потреби фізичної присутності у відділені банку, купівля квитків на літак чи поїзд за допомогою смартфону чи комп’ютера та багато іншого. Тобто, абсолютно усі сфери життя людини, від медицини до туризму, так чи інакше пов’язані з новими технологіями. Коли лише декілька років тому, вважалось, що сучасні технології актуальні лиш для молоді, то наразі технологічний прогрес стирає усі ці вікові стереотипи та навіть можна сказати вимагає від більш старшого покоління освоєння певного рівня. Однак, пандемія COVID-19 наприкінці 2019 року сколихнула увесь світ та внесла значні корективи у життя людства. Обмеження торкнулися практично кожної сфери життя, особливо постраждала сфера туризму, малий і середній бізнес та й в загалом економіка країн. Головним способом комунікації з навколишнім світом стали саме гаджети. Таким чином, за даними спільного звіту креативного агентства We Are Social та платформи Hootsuite, котрі проаналізували дані статистичних компаній, кількість часу, який люди проводять в інтернеті – зросла за період пандемії. Відповідно до дослідження, в середньому типовий користувач інтернету проводить в онлайні майже 7 годин на день, з яких близько 2,5 годин йде на використання соціальних мереж. Враховуючи жорсткі карантинні обмеження увесь світ, ніби раптово перейшов в онлайн режим. Усі комунікації, прогулянки, зустрічі, звичні, на перший погляд, речі повсякденного життя стали неможливими і щонайстрашніше небезпечними для здоров’я та життя.
Опис: Робота публікується згідно наказу ректора № 311/од від 27.05.2021р. "Про розміщення кваліфікаційний робіт здобувачів вищої освіти в репозитарій університету". Науковий керівник: к.т.н., доцент Райчев Ігор Едуардович
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/54456
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри комп’ютерних інформаційних технологій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ФККПІ_2021_201_Молодоженя_Д_С.pdfДипломна робота11.49 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.