Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/54318
Название: Розробка веб інтерфейсу для роботи з мережевими каталогами
Авторы: Пасько, Денис Олександрович
Ключевые слова: дипломна робота
модулі додатку
патерни
реалізація
платформа
авторизація
Дата публикации: июн-2021
Издательство: Національний авіаційний університет
Краткий осмотр (реферат): Майже всі розробники рано чи пізно стикаються з необхідністю запустити або швидко перевірити якийсь код, але не всі з них знають, що для такого простого завдання зовсім необов'язково запускати важкі десктопні IDE або прикладні компілятори. Досить скористатися онлайн інструментами, які дозволяють все зробити набагато швидше. Розробка віртуальної лабораторії функціонально-логічного моделювання дає змогу , дистанційно , без встановлення додаткових модулів на власний електронний пристрій , проводити Verilog симуляції. Однією з основних перешкод імплементації подібних сервісів являється збільшення навантаження на систему при їх використанні проте при зменшенні функціоналу вони знаходять своє місце на ринку. Також в зв’язку з розвитком технологій і ростом обчислювальної потужності електронних пристроїв дана концепція розробки прямо в веб- браузері виглядає доволі перспективною. Завданням даних віртуальних лабораторій являється надання змоги розробникам швидко з будь-якого прибору в якому установлений веб-браузер получити можливість провести симуляцію на мові опису апаратури Verilog або ж дистанційно працювати в команді над одним проектом .
Описание: Робота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету" . Керівник проекту: доцент, к. п. н., Денисенко Світлана Миколаївна.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/54318
Располагается в коллекциях:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри комп’ютерних інформаційних технологій

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
ФККПІ_2021_122_ПаськоД.О..pdfдипломний проект769.85 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.