Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/54303
Назва: Логічна комп’ютерна гра на платформі Unity
Автори: Дудар, Дарина Вікторівна
Ключові слова: дипломна робота
ігровий додаток
відеогра
Unity
Microsoft Visual Studio
Adobe Photoshop
Дата публікації: чер-2021
Видавництво: Національний авіаційний університет
Короткий огляд (реферат): Індустрія відеоігор з’явилася відносно недавно, близько 40 років тому, але вже змогла розвинутися в величезну галузь з прибутком в сотні мільярдів доларів на рік. Зрозуміти подібне раптове зростання популярності віртуальних розваг дуже просто: все це завдяки широкому розповсюдженню комп’ютерних технологій, в тому числі появи мережі Інтернет. Завдяки цьому, на відміну від інших видів розваг, комп’ютерні ігри більш доступні для кінцевого користувача. Гравцю необхідно лише мати пристрій для відтворення гри. Також користувачу не потрібно мати якихось спеціальних навичок для того, щоб обрати підходящу гру, в той час як для більшості інших розваг, необхідно розбиратися в базових поняттях. Також варто звернути увагу, що в сучасному світі ігри перестали розроблятися лише задля розваг. Спеціальні ігри можуть виступати в якості навчального матеріалу або для використання гравців в науково-дослідних цілях. Насьогодні підвищується актуальність розробки ігрових додатків, спрямованих на розвиток розумових навичок через перенасиченість сучасної дитини інформацією. Телебачення, гаджети та інтернет збільшили, а також урізноманітнили потік одержуваної інформації. Але, оскільки, ці джерела представляють в основному матеріал для пасивного сприйняття, - важливим завданням навчання дітей є розвиток умінь самостійної оцінки та відбору одержуваної інформації, тобто розумових операцій та гнучкості мислення.
Опис: Робота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету" . Керівник проекту: доцент, к. п. н., Денисенко Світлана Миколаївна.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/54303
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри комп’ютерних інформаційних технологій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ФККПІ_2021_122_ДударДВ.pdfдипломний проект2.02 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.