Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/54301
Название: Застосунок для оптимізації робочого місця користувача
Авторы: Коваленко, Олександр Володимирович
Ключевые слова: бакалаврська робота
інформаційна система
база даних
робоче місце користувача
комп’ютерна мережа
Дата публикации: июн-2021
Издательство: Національний авіаційний університет
Краткий осмотр (реферат): Конфігурація робочого місця включає в себе фурнітуру (стіл, стілець), ПК або ноутбук, місцеположення робочого місця у кімнаті, персоналізацію, відповідно до бажань користувача, зручність, ергономічність. Витрати на придбання комплектуючих, час очікування, отримання та збирання зазвичай не виправдовують отриману конфігурацію робочого місця. Особа, що займається самостійною конфігурацією робочого місця ніколи не може бути впевненою у якості замовленого товару, чесності продавця, відповідності замовлених комплектуючих до заявлених. Підбір ціни та якості відповідних товарів для людини, що є малознайомою з актуальним ринком, є стресовою та імпульсивною задачею, яка може привести до небажаних результатів, таких як незадоволення отриманим результатом, невідповідність поставленим завданням, зайвий шум, низька ергономічність та інше.
Описание: Робота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету" . Керівник проекту: доцент, к. п. н., Денисенко Світлана Миколаївна.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/54301
Располагается в коллекциях:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри комп’ютерних інформаційних технологій

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
ФККПІ_2021_122_КоваленкоО.В..pdfдипломний проект1.35 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.