Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/54294
Название: Конструктор тестів
Авторы: Малацківський, Андрій Андрійович
Ключевые слова: бакалаврська робота
запити
патерни
реалізація
комп’ютерне тестування
макет
шаблон проектування
модуль додатку
Дата публикации: июн-2021
Издательство: Національний авіаційний університет
Краткий осмотр (реферат): На сьогоднішній день існує безліч систем автоматизованого тестування людей. Відійшовши від паперових методів перевірки якості знань, постало питання правильного проектування та реалізації функціоналу та дизайну, оскільки система потребує максимальної інтуїтивності і водночас серйозної та правильно продуманої системи контролю від шахрайства. В житті кожної людини настає момент, коли доводиться підтверджувати свій рівень кваліфікації у тому чи іншому напрямі. Екзамени у школі, вступні тести у ВУЗ, отримання ліцензії водія, підвищення кваліфікації – ці всі процедури потребують перевірки. Прогрес не стоїть на місці. Постійно виникає потреба у досконалості, з’являються нові технології, які дозволяють виконувати роботу у певній області швидше. Тому, у наш час, неможливо обійтися без системи контролю та перевірки майже усюди.
Описание: Робота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету" . Керівник проекту: доцент, к. п. н., Денисенко Світлана Миколаївна.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/54294
Располагается в коллекциях:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри комп’ютерних інформаційних технологій

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
ФККПІ_2021_122_МалацківськийАА.pdfдипломний проект1.72 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.