Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/54232
Title: Міжнародно-правове регулювання інвестиційної діяльності
Authors: Махмудов, Нурлан Елімхан огли
Keywords: дипломна робота
міжнародне право
правове регулювання інвестицій
інвестиційне право
Issue Date: Dec-2021
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Махмудов Н.Е. Міжнародно-правове регулювання інвестиційної діяльності. - Дипломна робота на здобуття ступеня магістр спеціальності "Міжнародне право". - Національний авіаційний університет. - Київ, 2021. - 66 с.
Abstract: Інвестиційна діяльність – важливий аспект розвитку будь-якої держави, адже вирішення багатьох економічних та соціальних питань не можливо без розвитку інвестиційної діяльності.Інвестиції у сучасних умовах виступають найважливішим засобом забезпеченняумов виходу з економічної кризи, структурних зрушень у народному господарстві, зростання технічного прогресу, підвищення якісних показників господарської діяльності на мікро і макрорівнях. Активізація інвестиційногопроцесу є одним із надійніших механізмів соціально-економічних перетворень. У зв’язку із специфікою цих процесів в Україні питання міжнародного інвестиційного співробітництва викликають особливий інтерес. У цій сфері правове регулювання здійснюється за допомогою національного законодавства, двосторонніх договорів про сприяння і взаємний захист інвестицій та багатосторонніх договорів, пов’язаних з діяльністю міжнародних економічних організацій.
Description: Робота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету" . Керівник проекту: к.ю.н., Драчов О.В.
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/54232
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри міжнародного права і порівняльного правознавства

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ФМВ_2021_293_Махмудов_Н.pdf474.27 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.