Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/54203
Title: Фінансово-правове забезпечення неплатспроможності фінансових установ в міжнародній банківській діяльності»
Authors: Аль-Мажмаі, Мохамед Халід
Keywords: дипломна робота
міжнародне право
неплатоспроможність банків
Національний Банк України
Issue Date: Dec-2021
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Аль-Мажмаі М.Х.Фінансово-правове забезпечення неплатспроможності фінансових установ в міжнародній банківській діяльності . - Дипломна робота на здобуття ступеня магістр спеціальності "Міжнародне право". - Національний авіаційний університет. - Київ, 2021. - 109 с.
Abstract: З 90-х років минулого століття, після набуття Україною незалежності, нашій країні почався процес переходу від адміністративно-командної системи управління до нового соціально-економічного порядку, заснованого на пріоритеті приватної власності та ринкових принципів господарської діяльності. У зв’язку з цим законодавство про банкрутство відіграє одну із найважливіших ролей в формуванні сприятливого інвестиційного клімату, що віддзеркалює загальний економічний та політичний стан країни, окреслює ставлення держави до бізнесу, інвестиційного кредиту та в особливості захисту права власності. При цьому інститут банкрутства, що виник у зв’язку із політичною трансформацією, деякий час існував ізольовано від конкретних галузей законодавства, які мають безпосереднє відношення до господарської діяльності. В 2000-х роках національне законодавство стає більш чітким та послідовним, в якому господарські відносини почали регулюватися відповідним нормативно-правовим актом – господарським кодексом.
Description: Робота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету" . Керівник проекту: к.ю.н., Драчов О.В.
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/54203
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри міжнародного права і порівняльного правознавства

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ФМВ_2021_293_Аль-Мажмаі_М_Х.pdf781.09 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.