Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/53827
Title: Просування диджитал-проєктів холдингу StarLightMedia у соціальних мережах
Authors: Манзюк, Дарина Василівна
Keywords: кваліфікаційна робота
дипломна робота
соціальні мережі
аудиторія фейсбук-сторінки
контент-план
просування продукту
Issue Date: Dec-2021
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Манзюк Д. В. Просування диджитал-проєктів холдингу StarLightMedia у соціальних мережах. - Кваліфікаційна робота на здобуття ступеня магістр спеціальності "Журналістика". - Національний авіаційний університет. - Київ, 2021. - 81 с.
Abstract: Роль диджиталу в інформаційному просторі значно виросла за останні роки, у зв’язку з інтенсивним розвитком технологій. Також різко змінилося ставлення глядача/читача до інформаційного поля: аудиторії перестало бути цікаво дивитися довгі випуски новин. Це займає багато часу, а людство тепер хоче, щоб усе було коротко, просто, а також з можливістю вибору контенту. Засоби масової комунікації почали шукати вихід, як подавати інформацію, тоді у допомозі стали соціальні мережі. Для того, щоб розвинути диджитал, потрібно зробити підготовлений на основі аналітики портрет цільової аудиторії, який допоможе краще розуміти свою аудиторію і запускати проєкти, які будуть цікаві глядачеві. Диджитал сьогодні сприяє якісному збільшенню аудиторії інтернет-ЗМІ, забезпеченню зворотного зв’язку із користувачем і таким чином інтереси аудиторії є важливим фактором для поширення і генерування медіа-контенту.
Description: Робота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету". Керівник кваліфікаційної роботи: канд. філол. наук, завідувач кафедри журналістики Васильченко В’ячеслав Миколайович.
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/53827
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри журналістики

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Диплом_Манзюк.pdf1.74 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.