Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/53787
Title: Сучасні тренди розвитку ринку праці в умовах цифровізації
Authors: Кудлай, Віра Григоріївна
Keywords: цифровізація
цифрова економіка
інформаційно-комунікаційні технології
мережеве суспільство
мережева економіка
гік-економіка
глобалізований ринок праці
Issue Date: 21-Oct-2021
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Кудлай В.Г. Сучасні тренди розвитку ринку праці в умовах цифровізації // Матеріали ІІ Міжнародної науково-практичної конференції «Розвиток економіки та бізнес-адміністрування: наукові течії та рішення». 21 жовтня 2021 р. Том 1. К.: НАУ, 2021. C. 65-66
Abstract: В роботі досліджено вплив стрімкої цифровізації на всі сфери суспільного життя та галузі економіки, в тому числі на глобалізований ринок праці. Зазначено, що інформаційно-комунікаційні технології, які пронизують всі сфери економіки, змінюють соціально-економічні взаємовідносини між суб’єктами ринку праці, впливають на підвищення продуктивності праці, покращення якості життя. Окреслено, що в епоху розвитку цифрових технологій, відбуваються трансформації не лише змісту процесу трудової діяльності та характеру праці, а й світоглядних і ціннісних переконань на рівні особистості найманого працівника, роботодавця та суспільства в цілому.
Description: 1. Кудлай В.Г. Виклики та напрямки модернізації бізнес-освіти. Інновації в бізнес- освіті: зб. матеріалів ІІІ Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф.; 22-23 травня 2019 р., м. Київ К. : КНЕУ, 2019. С.44-47. 2. Кудлай В.Г. Мотивація персоналу в контексті сучасних соціальноекономічних трансформацій. Підприємництво і торгівля: тенденції розвитку: матеріали ІV Міжнар. наук.- практ. конф., (20–21 трав. 2021 р.) Одеса, 2021. С. 100–102. 3. Кудлай В.Г. Особливості маркетингу в умовах пандемії // Інноваційні рішення в економіці, бізнесі, суспільних комунікаціях та міжнародних відносинах: зб. тез доп. Міжнар. Наук.-практ. інтернет-конф. м.Дніпро.16 квіт. 2021 р. Дніпро: УМСФ. 2021.
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/53787
Appears in Collections:Глобалізаційні тренди цифрової трансформації економіки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
66-67.pdf593.38 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.