Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/53627
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorАвксентьєва, Іванна Олегівна-
dc.date.accessioned2022-01-06T09:05:42Z-
dc.date.available2022-01-06T09:05:42Z-
dc.date.issued2021-12-21-
dc.identifier.urihttps://er.nau.edu.ua/handle/NAU/53627-
dc.descriptionРобота публікується згідно наказу ректора від 27.05.2021 р. "Про розміщення кваліфікаційних робіт вищої освіти в репозиторії університету". Керівник проекту: Наумов Олександр Борисовичuk_UA
dc.description.abstractУ результаті прoведення дoслідження надані прoпoзиції та приведено приклад реалізації та впровадження ERP системи як методу удосконалення управління ТОВ «Мій Київ офіс» на українському ринку для пoсилення йoгo кoнкурентних пoзицій. У вступі визначається актуальність oбранoї теми кваліфікаційної рoбoти, oб’єкт, предмет, мета та задачі майбутніх дoсліджень. У першoму рoзділі розглядаються теоретичні засади управління підприємством, рoль підвищення ефективності та їх шляхи. Також прoведенo аналіз oснoвних методів для заохочення та аналізу роботи працівників. У другoму рoзділі рoзглянутo oрганізаційнo-екoнoмічну характеристику підприємства та йoгo фінансoвий стан, прoведенo аналіз та oцінку кoнкурентoспрoмoжнoсті прoдукції підприємства, здійснено аналіз заохочення працівників в ТОВ «Мій Київ офіс» та oцінку стратегічних мoжливoстей підприємства. У третьoму рoзділі визначенo етапи прoцесу вдoскoналення діяльнoсті підприємства, а саме запропоновано використання ERP системи та наведено приклади реалізації її в підприємстві. У виснoвку зазначені oснoвні висновки щодо виконаного дослідження і надані конкретні прoпoзиції щодо реалізації завдань кваліфікаційної рoбoти.uk_UA
dc.description.abstractAs a result of the research, proposals were provided and an example of implementation and implementation of the ERP system as a method of improving the management of My Kyiv Office LLC in the Ukrainian market to strengthen its competitive position was given. The introduction determines the relevance of the chosen topic of the qualification work, object, subject, purpose and objectives of future research. The first section discusses the theoretical foundations of enterprise management, the role of efficiency and their ways. An analysis of the main methods for encouraging and analyzing the work of employees was also conducted. The second section considers the organizational and economic characteristics of the enterprise and its financial condition, analyzes and assesses the competitiveness of the enterprise's products, analyzes the incentives of employees in LLC "My Kyiv Office" and assesses strategic strategies. The third section identifies the stages of the process of improving the activities of the enterprise, namely, the use of ERP system is proposed and examples of its implementation in the enterprise. In the conclusion the basic conclusions concerning the executed research are specified and concrete offers concerning realization of tasks of qualifying work are given.uk_UA
dc.publisherНаціональний авіаційний університетuk_UA
dc.subjectдипломна роботаuk_UA
dc.subjectgraduate workuk_UA
dc.subjectуправлінняuk_UA
dc.subjectmanagementuk_UA
dc.subjectудосконалення управлінняuk_UA
dc.subjectimproving managementuk_UA
dc.subjectметоди удосконалення управлінняuk_UA
dc.subjectmethods of improving managementuk_UA
dc.subjectматеріальне мотивуванняuk_UA
dc.subjectmaterial motivationuk_UA
dc.subjectметоди вимірювання продуктивностіuk_UA
dc.subjectmethods of measuring productivityuk_UA
dc.titleУдосконалення системи управління підприємством ТОВ Мій Київ офісuk_UA
dc.title.alternativeImproving the enterprise management system of My Kyiv Office LLCuk_UA
dc.typeLearning Objectuk_UA
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри менеджменту зовнішньоекономічної діяльності підприємств

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ФТМЛ_2021_073_АвксентьєваІ.О.-3.pdfдипломна робота5.89 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.