Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/53600
Title: Управління взаємодією складських систем в глобальних ланцюгах постачання
Authors: Місюрин, Андрій Сергійович
Keywords: логістичний ланцюг
складська діяльність
перевезення вантажів
ланцюг поставок
дипломна робота
Issue Date: 24-Dec-2021
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Місюрин А.С. Управління взаємодією складських систем в глобальних ланцюгах постачання. - Кваліфікаційна робота здобувача вищої освіти кафедри логістики. - Національний авіаційний університет. - Київ, 2021. - 116 с.
Abstract: В останні роки зростає розуміння того, що процеси, за допомогою яких компанії задовольняють запити клієнтів, мають критичне значення. Ці процеси є засобами, з допомогою яких розробляються, виробляються і доставляються клієнтам продукти, і навіть задовольняються потреби клієнтів у післяпродажному обслуговуванні. Концепція логістики – це нитка, яка пов'язує ці найважливіші процеси та забезпечує основу для розробки систем, які забезпечують цінність для клієнтів. Визнання важливості процесів супроводжувалося фундаментальним зміщенням фокусу бізнесу у бік потреб ринку і від внутрішньо-орієнтованого розуміння щодо виробництва та продажів, який раніше домінував у більшості галузей. Ця зміна орієнтації спровадила до перегляду способів, з допомогою яких задовольняється попит споживачів – звідси й різке зростання інтересу до логістики як основного виду діяльності. Управління логістикою – це, по суті, інтегративний процес, спрямований на оптимізацію матеріальних та інформаційних потоків. По суті, це процес планування та діяльність, заснована на управлінні та використанні інформації. Від потреб ринку залежать виробничі плани та потреби у ресурсах. Кінцевою метою управління ланцюгами постачання є більш ефективне обслуговування клієнтів, управління ланцюгами постачання починається з розуміння цінностей та вимог клієнтів. Дійсно, основною метою функціонування ланцюга постачання є більш ефективне обслуговування кінцевих споживачів, тому аналіз ланцюжка постачання повинен бути зосереджений на «фінішній прямій» (попит), а не на «початковій точці» (пропозиція). Для підвищення споживчих цінностей та задоволення вимог клієнтів ретельне планування діяльності з формування та задоволення попиту має вирішальне значення для успіху всієї організації. Таке планування неможливе без розуміння динаміки взаємопов'язаних видів діяльності та спільної розробки ідей щодо покращення бізнес-процесів внутрішньо- та між суб’єктами ланцюга постачання.
Description: Робота публікується згідно наказу ректора від 27.05.2021 р. №311/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт вищої освіти в репозитарії НАУ" . Керівник проекту: професор, к. е. н. Кулик Володимир Антонович
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/53600
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри логістики

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ФТМЛ_2021_073.3_Місюрин А.С..pdfДипломна робота1.31 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.