Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/53577
Title: Управління логістичними бізнес-процесами в умовах діджиталізації
Authors: Колісніченко, Анастасія Вікторівна
Keywords: діджиталізація бізнес-процесів
безпека транспортування
оптимізація ресурсів
управління бізнес-процесами
дипломна робота
Issue Date: 23-Dec-2021
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Колісніченко А.В. Управління логістичними бізнес-процесами в умовах діджиталізації. - Кваліфікаційна робота здобувача вищої освіти кафедри логістики. - Національний авіаційний університет. - Київ, 2021. - 112 с.
Abstract: Цифровізація в глобальному плані є концепцією економічної діяльності, заснованої на цифрових технологіях, що впроваджуються в різні сфери життя та виробництва. Інновації важливі для кожної галузі. Щоб залишатися конкурентоспроможними, компаніям необхідно використовувати інновації та оптимізувати свої процеси. Виробнича цифровізація займається скороченням монотонної фізичної праці для людини, організовує та контролює трудові та виробничі процеси та забезпечує безпеку співробітників компанії. Зараз для логістичної компанії важливою конкурентною перевагою є здатність гнучко керувати ланцюгом постачань, тобто здатність компанії швидко та з найменшими витратами реагувати на зміни зовнішнього середовища та порушення нормативних актів. У глобалізованому світі, що характеризується технологічними змінами, в даний момент взаємодія між фінансовими та соціальними суб'єктами вважається вирішальним для застосування ринкових можливостей і максимізації ресурсів. У цьому контексті фірмам, які не можуть швидко пристосовуватися до швидкості обміну інформацією і керованим процесам, буде складніше отримати допоміжну вартість у своїх продуктах і пропозиціях. Інструментом для цього, перш за все, є хороша інформаційна ІТ-система, яка допомагає керівникам і полегшує їх роботу. Система повинна бути налаштована не лише на процеси в компанії, а й під потреби клієнтів, а також вміти вловлювати всі нюанси роботи з тим чи іншим навантаженням. Функції автоматизації покращують розподіл і управління запасами за рахунок оцифрування інформації про запаси.
Description: Робота публікується згідно наказу ректора від 27.05.2021 р. №311/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт вищої освіти в репозитарії НАУ" . Керівник проекту: професор, д. е. н. Гриценко Сергій Іванович
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/53577
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри логістики

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ФТМЛ_2021_КолісніченкоАВ_208М.pdfДипломна робота1.19 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.