Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/53415
Title: Співучасть у вчиненні злочину зі спеціальним суб’єктом
Authors: Гасимова, Елізаміна Відаді огли
Keywords: дипломна робота
правоохоронна діяльність
співучасть
спеціальний суб’єкт
кримінальне правопорушення
кримінальна відповідальність
Issue Date: Dec-2021
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Гасимова Е. В. Cпівучасть у вчиненні злочину зі спеціальним суб’єктом.- Дипломна робота на здобуття ступеня магістра спеціальності "Правоохоронна діяльність".- Національний авіаційний університет. - Київ, 2021. – 99 c.
Abstract: Метою роботи є дослідження співучасті у вчинення злочину із спеціальним суб’єктом. Для досягнення зазначеної мети були сформульовані такі задачі:– визначити поняття, ознаки, види та форми співучастю, а також підставу кримінальної відповідальності за злочин, вчинений у співучасті;– дослідити поняття спеціального суб’єкту злочину в теорії кримінального права України;– аналіз об’єктивних ознак співучастю у вчиненні злочину із спеціальним суб’єктом;– аналіз суб’єктивних ознак співучастю у вчиненні злочину із спеціальним суб’єктом;– виявлення та дослідження проблем співучасті у вчиненні злочину зі спеціальним суб’єктом.Об’єктом дослідження є суспільні відносини, порядок яких порушується внаслідок вчинення злочинів у співучасті зі спеціальним суб’єктом.Предмет дослідження є співучасть у вчиненні злочинів зі спеціальним суб’єктом.
Description: Робота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету" . Керівник проекту: к.ю.н., доцент кафедри кримінального права і процесу Сисоєва В. П.
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/53415
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри кримінального права і процесу

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Гасимов_Е.В._огли.pdf960.47 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.